TEE SITÄ, MISSÄ OLET PARAS

Antamalla laskutuksen kulkea InExchange Network-verkoston kautta säästät aikaa ja rahaa.

InExchange Network on Pohjoismaiden suurin liiketoimintaverkosto, mikä kattaa kaikenlaiset yritykset.  Kun hoidat laskutuksen verkon kautta, tavoitat kaikki asiakkaasi ja toimittajasi aina suurimmista organisaatioista yhden henkilön yrityksiin.

Olittepa sitten suuria tai pieniä, saatte samat edut: Vähemmän työtä ja enemmän kustannussäästöjä. Lisäksi sinulla on täysi laskutusten hallinta yrityksen oman dashboardin kautta.

 

MINIMOI TYÖKUSTANNUKSET

Ehkä laskutat itse tai olet palkannut jonkun tähän? Sillä ei ole merkitystä, tarpeeton hallinnointi vie paljon aikaa, ja se aika on kallista.
Laskuttaessasi InExchange Network -palvelun kautta vaihdat kaiken manuaalisen käsittelyn, kuten tulostamisen, taittelun, kirjekuoreen laittamisen, lajittelun, lähettämisen, vastaanoton ja skannauksen yhte

POSTITUSKULUJEN OPTIMOINTI ALENTAA POSTITUSKULUJA

InExchangen avulla vältyt tulostamiselta, kirjekuoreen taittamiselta ja postiin menemiseltä. Me teemme sen puolestasi markkinoiden parhaaseen hintaan. Postituskulujen optimointimme alentaa kustannuksianne entisestään. Paperilaskusi täsmäytetään verkostoon  ja me tarkistamme, onko ne mahdollista lähettää sähköisesti. Jos se on mahdollista, saat tästä ehdotuksen ja kustannuksesi laskevat puolella.

 

Vastaanota laskuja InExchange Network -palvelun kautta

Kun valitset jonkin meidän laskutuspalveluistamme, palveluun sisältyvät PDF-laskut  omilta toimittajiltasi. Löydät tulevat laskusi omalta InExchange Network -tililtäsi, osiosta vastaanotetut laskut. Kun sinulle tulee laskuja, saat ilmoituksen verkon kautta ja sähköpostitse.

”Ainoa mitä kadun on se, että en tehnyt tätä aikaisemmin”

Anneli | Slöjddetaljer Skara

LÄHTEVIEN LASKUJEN TOIMINNOT

70PX_DARK_FAKTURASKRIVARE

Laskutulostin

Erittäin nopea asentaa ja sopii useimpiin erp-järjestelmiin

InExchange web

Sinulle ilman erp-järjestelmiin