Alusta asti

Virheettömät laskut johtavat joustaviin prosesseihin ja tyytyväisiin asiakkaisiin.

Oletko väsynyt aikaan vievien toimittajalaskujen käsittelyyn? On siis jo aika automatisoida. Paperilaskujen skannaaminen on aikaa vievä ja kallis prosessi. Monet turhautuvat väärin tulkittuihin skannattuihin laskuihin ja kadonneisiin paperilaskuihin.

E-laskuihin siirtyminen kannattaa, ne ovat virheettömiä alusta asti ja näin vältetään kalliit väärinkäsitykset. Näin laskut voidaan maksaa ajoissa ja vältetään viivästyskorot.

Connect once – Reach All

InExchange Network kasvaa nopeasti, joka viikko tuhansia uusia yrityksiä liittyy siihen. Se tarkoittaa, että suurin osa toimittajistasi on jo verkossa. Haluatko tietää, kuinka moni voi jo nykyään lähettää sinulle e-laskuja? Ota meihin yhteyttä ja me kerromme sen sinulle.

100% e-lasku

InExchange tarjoaa sinulle verkoston vastaanottajana aktiivisen toimittajakäsittelyn.  Me otamme yhteyttä toimittajiin, jotka eivät lähetä sinulle e-laskuja ja tarjoamme heille yksinkertaisia laskutuspalveluja käytettäväksi. Olemme tehneet jo yli 500 käynnistysprojektia erinomaisilla tuloksilla. On tyypillistä, että saapuvien e-laskujen määrä kasvaa useilla sadoilla prosenteilla toimittajayhteistyön jälkeen.

100% Lisää arvoa

Saapuvien e-laskujen avulla seuraat laadullisia ja rakenteellisia tietoja rivin tasolla. Näin pystyt aloittamaan ostojen analysoinnin: mitä ostettiin, keneltä ostettiin ja mihin hintaan? Laskuaineiston perusteella voitte kartoittaa kaikki ostot ja tehdä niistä johtopäätökset ostoprosessien tehostamiseksi. Lue lisää ostoanalyysistämme täältä.

121PX_LIGHT_MOTTAGAR

ole vastaanottaja
InExchange Networkissa

 

Lue lisää vastaanottajan toimesta

”Viitehallinta vähentää työtämme virheellisten viitteiden käsittelyssä. Näin laskut siirtyvät nopeammin järjestelmään ja niitä voidaan käsitellä sertifiointia ja maksua varten.”

Christer Björkman, Vasakronan IT-projektijohtaja

Referenssit

Suuret laskumäärät vaativat helppoa ja varmaa ratkaisua

Lue lisää

Camilla Edenström

Asiakasreskontrasta – G4S

“Haluamme kaikista tehokkaimman ratkaisun Bonnier-konsernille.“

Lue lisää

Cecilia Davidsson

Accounts Payable Manager – Bonnier Solutions

”InExchange – Osa ympäristötyötämme”

Lue lisää

Christer Björkman

Talousjohtaja – Vasakronan